ufospaning med Anders Berglund

 

Halloj! Anders Berglund heter jag och jag är ordförande för UFO-Sverige. Jag är 35 år och bor på Öckerö utanför Göteborg.

Hör gärna av dig till mig med frågor och funderingar genom min mejl: anders.berglund@ufo.se.

UFO-Sverige har en egen hemsida – www.ufo.se – och en portal på Facebook:    https://sv-se.facebook.com/pages/UFO-Sverige/279831825388457

Annonser

6 comments

 1. Hej Anders! Jag var faktiskt medlem i den lokala UFO-föreningen här i Örebro på 80-talet. Men sen klingade det hela av. Nåt som jag verkligen saknar i dagens läge. Och det till trots att det aldrig blev något ”observerat” här hos oss. Men det var själva känslan att umgås i grupp med andra människor som faktiskt tyckte det hela var intressant – och lika intressant som jag! Att vara bland likasinnade, det var verkligen en oerhörd känsla. Så… Nu har en liten lust börjat spira igen om att kanske gå med i UFO-Sverige. Hur gör man det? Finns det en lokal-avdelning kvar här i Gnällbältet? Mvh Erik Brickman.

 2. Hej Erik! Trevligt att råkas så här på nätet 🙂
  Jag har varit intresserad av ufo-fenomenet långt innan jag blev aktiv på ”riktigt” i UFO-Sverige och tycker som du att det är roligt att kunna diskutera om det man är intresserad av med likasinnade. Att jag gick med UFO-Sverige ångrar jag inte. Jag skickar mer info om UFO-Sverige till dig på mailen inom kort.
  Mvh
  AB

 3. Tjena Anders, kul att se andra engagera sig i detta ämne. Jag har lite material som du kanske är intresserad av. Jag började att följa chemtrailsbesprutningen över Göteborg i våras. Jag har knäppt massor med bilder och tagit många filmer av vår himmel. Efter att tittat igenom de hundratals bilder jag tagit upptäckte jag mönster i dem, mönster som inte stämmer överens med våra naturlagar.
  Nästan varje gång det sker besprutning över oss ser jag ufos. Jag har lagt ut en bråkdel på:

  http://blogg.aftonbladet.se/chemtrails

  Mina filmer jag gjort av de foton och en del videoinspelningar:

  GOD JUL!

 4. Halloj! Tack för tipset. Jag ska ta mig en titt på vad du har funnit. God jul och gott nytt chemtrail-år!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s