UFO-Aktuellt nr 2, 2016

Just nu finns UFO-Aktuellt nr 2, 2016, att köpa och läsa.

UFO-Aktuellt nr 2 2016

I det senaste numret av UFO-Aktuellt kan man läsa en hel del om Area 51, den mytomspunna militärbasen mitt i Nevadas allra ödsligaste ökenområde. Clas Svahn besökte området i somras och resultatet har blivit en 8-sidor lång informativ artikel. UFO-Sverige har även tagit fram en karta över området som finns i tidningen. Det är en av de bästa och tydligaste jag sett hittills.

Artikel UFO-Aktuellt nr 2 2016

Roger Glassel skriver i nya UFO-Aktuellt om Puerto Rico-filmen. En film taget med en infraröd kamera den 25 april 2013, detta från ett amerikanskt gränsövervakningsflygplan. Filmen visar ett okänt föremål. Roger Glassel presenterar i sin artikel en förklaring på vad det kan ha varit.

Som vanligt kan man även i UFO-Aktuellt läsa fasta inslag som recensioner, Kryptizkt, Presspegeln samt Utblick om det senaste inom internationell ufologi.

Rapportcentralen noterar skriver i senaste numret av UFO-Aktuellt om flera äldre ufoobservationer. Bland annat en egendomlig observation från Norrborn utanför Bollnäs. Där såg flera personer 1973 hur ett mystiskt ljusklot höjde och sänkte sig över nejderna för att sedan landa på marken.

Vittnesteckning från UFO-Aktuellt nr 2 2016

Till sist kan man även läsa senaste numret av UFO-Norges tidskrift, UFO, om man prenumererar eller köper UFO-Aktuellt i handeln. Vi sammantrycker tidningarna sedan ett par år tillbaka.

Allt detta och mycket mer i senaste numret av UFO-Aktuellt.

Annonser