Fältundersökning i Kyrktåsjö

Sitter så här på kvällskvisten med statistik från Facebook. Det är många som följer UFO-Sverige på den globala anslagstavlan och har man inte hittat dit än så är nu det hög tid. UFO-Sveriges Facebooks-sida uppdateras rikligt och det är där man snabbast finner information om vad organisationen gör.

Senaste projektet som UFO-Sverige anordnade – som man naturligtvis läsa om på UFO-Sveriges facebook-sida – gäller en expedition upp till nordvästra Ångermanland. Fyra fältundersökande ufologer från föreningen åkte för någon vecka sedan tillsammans upp med en observatör till byn Kyrktåsjö. Observatören hade under 1950-talet varit med om ett omskakande ufo-fenomen och kunde berätta hur han grävt ner delar från en egendomlig farkost i marken på en plats i trakten. Efter att UFO-Sveriges undersökt observatörens uppgifter ville vi naturligtvis ta reda på om ”skatten” fanns kvar än idag.

Läs mer om expeditionen till Kyrktåsjö på vår webbplats.

Expeditionen till Kyrktåsjö i Ångermanland uppmärksammades flitigt av svensk press. Nedan följer länkar till reportagen:

Östersundsposten

P4 Västernorrland

P4 Jämtland

Aftonbladet 

Allehanda

samt UFO-Sveriges egna rapportering under expeditionsdagen.

Slutligen tipsar jag om en annan artikel. Den 18 juli publicerade Skaraborgs Läns tidning ett stort reportage om ”Spökraketerna över Skaraborg” där Clas Svahn från UFO-Sverige intervjuas.

Annonser