Utforska UFO-Sveriges nya webbplats

I samband med att dokumentärfilmen ”Spökraketerna” gick på SVT i mars passade vi på UFO-Sverige att lansera organisationens nya webbplats. Ni finner den på ufo.se. Det är UFO-Sveriges webbmaster Tobias Lindgren som gjort grovarbetet och som kommer att fortsätta se till att webbplatsen byggs på med ännu mer funktioner och material.

På ufo.se finner man all fakta om ufofenomenet. Många artiklar och bilder går att läsa och titta på. Och det kommer läggas till mycket mera allteftersom. Vi håller just nu på med att successivt lägga in materialet. Ett arbete som kommer att fortlöpa under årets kommande månader.

På webbplatsen kan man hålla koll på vad UFO-Sverige gör och vilka aktiviteter vi ordnar härnäst. Där finns också kontaktuppgifter till våra medarbetare som gärna svarar på frågor.

Vi har också uppdaterat UFO-Sveriges uppslagsbok och misstolkningsguide. Och mer poster kommer även där framöver.

En ny webbutik med bättre och snabbare inbetalningsmöjligheter finns också på plats.

Har ni sett ett ufofenomen eller misstänker att ni gjort det finns möjligheten att anmäla det till UFO-Sverige via vårt rapportformulär. Ett formulär som nu är enklare att fylla i. UFO-Sverige tar tacksamt emot ufoobservationer och vi gör allt för att försöka undersöka dem så noggrant som det bara går.

Ta gärna för vana att då och då gå in på ufo.se framöver så missar ni inte de nya funktionerna som kommer senare under året.

Har ni idéer, tips eller frågor kring webbplatsen så hör av er. Mejla på info@ufo.se.

Annonser