UFO-Aktuellt nr 3 2015

UFO-Aktuellt nr3 2015 UFO-Sverige

Ett nytt nummer av UFO-Aktuellt – nr 3 2015 – finns nu att prenumerera på eller att köpa på välsorterade affärer.

I det senaste numret kan man bland annat läsa följande artiklar:

Clas Svahn skriver om den film som ett övervakningsplan tog över Puerto Rico den 25 april 2013. En film som fångade ett okänt flygande föremål och som nu på senare tid väckt debatt.

Fältundersökaren Magnus Gatemark skriver om en undersökning i Påarp, utanför Helsingborg. Där sågs sent på kvällen den 29 juni 2011 ett ovalt föremål som lyfte från ett buskage och försvann upp i skyn. Magnus har träffat observatörerna och presenterar fallet.

Johan Gustavsson skriver om UFO-Sveriges forskningsråd som analyserat Ulfrydsfallet från 1995. Forskningsrådet består av en grupp utomstående forskare inom varierande discipliner som ställt upp på att granska hittills oförklarade rapporter ur UFO-Sveriges rapportarkiv.

Och jag skriver om UFO-Sveriges projekt Kolmården, som genomfördes under en vecka i augusti i år. Projektet gick ut på att samla in tidigare orapporterade ufoobservationer i Kolmårdenområdet. I senaste UFO-Aktuellt kan man läsa nu om hur veckan blev samt studera ett axplock av de bästa uforapporterna som vi av allmänheten fick ta del av.

Ur UFO-Aktuellt nr 3 2015

Vill du prenumerera på UFO-Aktuellt?
Aktuella prislista lyder som följande:
Prenumeration på UFO-Aktuellt (4 nr/år) 250 kr
Prenumeration på Rapport-Nytt (5 nr/år) 140 kr
Medlemskap i UFO-Sverige för 2016 100 kr
Komboerbjudande för alla tre 400 kr (du sparar 90 kr)
Använd UFO-Sveriges plusgiro 505060-4 för att betala.
Annonser