Rapport-Nytt nr 4 2015

Rapport-Nytt 4 2015 UFO-Sverige

Missa inte UFO-Sveriges tidning Rapport-Nytt som kommer ut med 5 nummer per år. Det är en tidskift för fältundersökare och medarbetare i UFO-Sverige.

Det är några veckor sedan senaste numret av Rapport-Nytt kom ut, nr 4 2015. I det numret kan man bland annat läsa en längre intervju med Mats Nilsson, UFO-Sveriges ständige sekreterare samt redaktör för Rapport-Nytt.

Johan Gustavsson, ansvarig för rapportcentralen, har skrivit en längre läsvärd artikel i det senaste numret med rubriken ”Sakfrågan – de genuina ufo-rapporterna.” Johan diskuterar i artikeln kring det skeptiska argumentet att det inte finns någon grund för genuina ufo-rapporter.

Rapport-Nytt publicerar också korta sammandrag av alla ufo-rapporter som vi får in genom rapportcentralens rapportformulär. Ett exempel som rapporterades in under augusti inträffade i Krokek i Kolmården sommaren 1989. En observatör såg då en stor triangulär farkost som rörde sig över en fotbollsplan, bort mot ett radhusområde. Den observationen är för närvarande under utredning.

Vill du prenumerera på Rapport-Nytt?
Aktuella prislista lyder som följande:
Prenumeration på UFO-Aktuellt (4 nr/år) 230 kr
Prenumeration på Rapport-Nytt (5 nr/år) 140 kr
Medlemskap i UFO-Sverige för 2015 100 kr
Komboerbjudande för alla tre 400 kr (du sparar 70 kr)
Använd UFO-Sveriges plusgiro 505060-4 för att betala.
Annonser