Projekt Kolmården dag 3

Kolmårdenprojektet dag 3 – torsdag 13 augusti – tog oss på rundvandring längs Marsviken och vidare in mot Oxelösund. Många var dörrarna som UFO-Sverige knackade på och nästan lika många var alla de som vi fick tillfälle att samtala med.

Gruppen jag ingick i var under dagen beredskapsgrupp och det innebar bland annat att vi återvände till Nävekvarn där vi var under gårdagen.

Åter svängde vi av mot Nävsjön för att stanna en bit från sjön där vi intervjuade en observatör som sett ett märkligt ting. En intressant observation och trevlig samtal över kaffe, saft och kakor.

Det blev under dagen även ytterligare radiointervjuer eftersom medieintresset för UFO-Sverige och vårt Projekt Kolmården varit fortsatt högt. När allt är klart och projektveckan är över tänkte jag samla ihop länkarna till alla intervjuer vi gjort på ett och samma blogginlägg. Missa inte det.

På kvällen samlades åter alla vi deltagare vid sommartorpet, vårt högkvarter, för gemensam middag. Vi har suttit under bar himmel under alla veckans matpauser eftersom vädret varit strålande sol. Och varmare blidde det för var dag.

Jag och Johan Gustavsson bjöd också på en arkeologisk sopsortering när vi vände upp och ner på en soppåse i sökandet efter en liten post-it lapp! På lappen stod namn och telefonnummer till en observatör som vi verkligen ville prata med. Och det var som vi misstänkte. Lappen hade faktiskt hamnat i säcken. Ännu en lyckad utredning av UFO-Sveriges team 🙂

Sopsortering under projekt KolmårdenVi fann ufo-lappen

 

 

Annonser