Sommarläsning

Sommaren 2015 har hittills inte fallit i smaken. För mycket moln, regn och rusk. Men istället för att tala om vädret kan man i alla fall sitta inne under inglasad veranda och läsa om ufo-fenomenet istället.

UFO-Sverige ger ut två tidskrifter – UFO-Aktuellt och Rapport-Nytt. Båda tidningarna kom ut med nya nummer i början av sommaren.

rapport-nytt nr 3 2015

I Rapport-Nytt nr 3 2015 kan man bland annat läsa om hur det gick för UFO-Sveriges riksstämma i Trollhättan den 2 maj, samt en längre intervju med ordföranden för UFO-Sverige, det vill säga, mig själv! Det är en liten inblick hur jag ser på ufo-fenomenet och UFO-Sverige just nu.

UFO-Aktuellt nr 2 2015

Även ett nytt nummer av UFO-Aktuellt finns till försäljning, nr 2 2015. I det senaste numret minns Clas Svahn ufologen Henry Svensson som gick bort i april i år, Tobias Lindgren undersöker ett märkligt foto taget i Tahesjön vid Taberg söder om Jönköping och jag skriver om min fältundersökning kring en intressant dagsljusobservation av ett oförklarat vitt föremål som siktades i Örkelljunga 1998. Man kan även läsa Rickard Svenssons genomgång av så kallade ”Bigfoot’s” i Sverige, samt Axel Olofssons intervju med en som tror att han såg en Bigfoot i Vettasjärvi utanför Gällivare.

UFO nr 2 2015

Som vanligt kan man också vända på tidningen och läsa UFO-Norges tidskrift UFO. UFO-Norges tidning och UFO-Akutellt samtrycks, så att säga back-to-back. I det senaste numret kan man bland annat läsa om änglahår i Australien, flera nya ufo-rapporter från Norge, samt kommentarer kring en hel del pressklipp från norsk press och media.

Trevlig sommarläsning önskas!

Vill du prenumerera på UFO-Sveriges tidningar?
Aktuella prislista lyder som följande:
Prenumeration på UFO-Aktuellt (4 nr/år) 230 kr
Prenumeration på Rapport-Nytt (5 nr/år) 140 kr
Medlemskap i UFO-Sverige för 2015 100 kr
Komboerbjudande för alla tre 400 kr (du sparar 70 kr)
Använd UFO-Sveriges plusgiro 505060-4 för att betala.
Annonser