Stöd Projekt Kolmården

Projekt Kolmården UFO-Sverige 2015

Tiden går, snart är det midsommar och högarna med allehanda ufosysslor växer likt sommarblomster på mitt skrivbord. En stor del av tiden ägnar jag åt UFO-Sveriges kommande undersökningsprojekt – Projekt Kolmården. Det är en hel del telefonsamtal som ska göras för att få tag i ufoobservatörer som vi vet bor i området och som inte tidigare berättat sina observationer för vår organisation. Projektet blir ett gyllene tillfälle till att försöka dokumentera så mycket som det bara går.

UFO-Sveriges undersökningsprojekt i Kolmården kommer att pågå mellan den 10 till 14 augusti. Projektet kommer till allra största delen att gå ut på att genomföra dörrknackning i ett flertal mindre tätorter i sydöstra Sörmland. Syftet är att undersöka om här finns ett så kallat ufofönster och målsättningen att samla in en stor del av de rapporter som aldrig tidigare har rapporterats. Projekt Kolmården är i sin tur en del i ett större projekt som kommer genomföras i flera etapper under de närmaste åren.

Om ni vill stödja projekt Kolmården genom att donera pengar till projektet är ni hjärtligt välkomna att göra så. Alla bidrag små som stora har betydelse. UFO-Sverige jobbar ideellt och allt vi får in går direkt ut i vår verksamhet. Donationer görs lättast genom att sätta in pengar på UFO-Sveriges plusgirokonto 505060-4. Märk insättning med ”Kolmården”.

Annonser