”Ghost rockets” på Doc Lounge

Doc Lounge på Bengans i Göteborg

Igår kväll fick Göteborgarna en ny chans att se dokumentären ”Ghost rockets”. Klockan var 20.00 när Clas Svahn äntrade scenen på Doc Lounge för att hålla en kort introduktion. En fullsatt salong fick därefter se ”Ghost rockets” och ingen blev nog besviken på vad de fick se. Jag hörde bara hyllningar om filmen efteråt och det var både en och annan som nog fick en helt ny bild av ufofenomenet efter att ha sett dokumentären. Dokumentären om UFO-Sverige är mycket bra reklam för organisationen och intresset för oss när väl ”Ghost rockets” kommer på SVT i höst lär inte bli mindre.

Clas på Doc Lounge i GöteborgClas Svahn mötte upp kvällens publik i entrén till Doc Lounge i Göteborg.

IMG_6970Jag och Olof Larsson från UFO-Öckerö, en nystartat ufo-grupp baserad på Öckerö. UFO-Öckerö är en grupp ansluten till UFO-Sverige som jag kommer att skriva mer om på bloggen här framöver.

Snart fullsatt på Doc LoungeDet blev fullt på Doc Lounge lagom till att Clas Svahn tryckte på play. Publikrekord för säsongen på Doc Lounge i Göteborg blev det visst också.

IMG_7003Ovan en bild ur dokumentären ”Ghost rockets” från ett av UFO-Sveriges styrelsemöten på Achives for the Unexplained i Norrköping.

IMG_7022Efter filmvisningen blev det många frågor till UFO-Sveriges Clas Svahn och Anders Persson, dels några från moderatorn men mest från publiken. Själv fick jag avbryta efter klockan 22.00 för att hinna färjan hem till Öckerö. Flera i publiken meddelade för övrigt att man även skulle ta sig till Trollhättan nu på lördag den 2 maj för att vara med på UFO-Sveriges ufo-expo.

Annonser