Snart styrelsemöte och filmpremiär

Det har blivit en tradition inom UFO-Sverige att starta varje år med ett styrelsemöte i Ängelholm. Och nu på lördag den 17:e januari är det dags igen.

Styrelsen kommer att under dagen sammanstråla vid Hotell Lilton och sedan köra ett par timmars långt möte. Det brukar vara mycket att prata kring efter gångna helger och julledigheter. För nu är dags att bestämma årets begivenheter och lägga upp planerna för organisationen. En punkt på agendan rör till exempel årets riksstämma som kommer att hållas i Trollhättan. Och exakt när och var stämman ska hållas kommer vi att klubba i Ängelholm.

Efter mötet blir det sedvanlig middag på lokal och senare framåt kvällen, mingel med vidare diskussioner kring allt möjligt som har med ufo-fenomenet att göra.

images

Det börjar även dra ihop sig för en efterlängtad filmpremiär.

Under de senaste två åren har UFO-Sveriges arbete följts av dokumentärfilmarna Kerstin Übelacker och Michael Cavanagh. De har jobbat i kulisserna på våra kurser, styrelsemöten och riksstämmor med att försöka fånga UFO-Sveriges alldeles egna essens på film. Resultatet är nu klart och deras dokumentär kommer att få premiär under Göteborgs Filmfestival nu i januari.

Filmpremiären blir på söndag den 25 januari klockan 15.00 på biograf Roy i Göteborg. Biljettpriser och hur man bokar sig en sittplats hittar man här. 

Ghost Rockets heter dokumentären om UFO-Sverige. Filmens röda tråd blir det spännande sökandet efter den misstänkta spökraket som sommaren 1980 slog ned i sjön Nammajaure.

Annonser