Årets kurs går att boka

20140801_154929

Den 18 – 19 oktober är det åter dags för UFO-Sveriges populära helgkurs i ufologi. Kursen ger dig grunderna för att bli en blivande fältundersökare och en påbyggnad för dig som redan är det. Lördagen den 18 och söndagen den 19 oktober genomförs kursen på Föllingen Hotell utanför Kisa. Det finns plats för omkring 40 personer.

Kursen startar klockan 10.00 på lördagen och avslutas mellan 16.00 och 17.00 på söndagen. Vill du komma på fredagskvällen går det bra. Ett fullständigt program kommer senare att publiceras på http://www.ufo.se. Kursansvariga är Clas Svahn och Anders Berglund.

Själva kursen är inte bara en utbildning för er som vill undersöka ufo-fall utan också en lärorik kurs om ufo och UFO-Sveriges arbete.

Förutom de vanliga inslagen i utbildningen (misstolkningar, policy, rapportdatabasen, hur man undersöker ufo-fall med mera) så kommer årets kurs att fortsätta beskrivningen av ufofenomenets historia.

Kursavgift:

Alternativ B: Dubbelrum, fredag till söndag: 1.700 kronor.

Alternativ C: Trebäddsrum, fredag till söndag: 1.500 kronor.

Alternativ E:  Dubbelrum, lördag till söndag: 1.500 kronor.

Alternativ F: Trebäddsrum, lördag till söndag: 1.300 kronor.

I avgiften ingår två dagars kurs, boende, frukost, lunchbuffé och middag på lördagen, frukost och lunchbuffé på söndagen samt fika under dagen. På fredagskvällen finns mackor att köpa – anmäl till Rickard Andersson.

De som vill anlända redan på fredagen kontaktar Rickard Andersson på telefon eller skriver det direkt i bokningen.

Inbetalning av kursavgiften kan göras på UFO-Sveriges plusgirokonto 50 50 60 – 4.  Märk talongen med ”Fundkurs 2014” samt om du är nybörjare eller om du har gått någon kurs förut.  Ange ditt telefonnummer och mejladress och skriv den bokstav som passar ditt boende i listan ovan. Anmälan och betalning senast den 6 oktober. Anmälan är bindande.

Vi måste också veta om du kommer på fredagen eller lördag för att kunna beställa mat för rätt antal personer. Boka hos UFO-Sveriges evenemangsansvarig Rickard Andersson via mejl: ufosverige@tele2.se eller på 0708-174601.

Om du är vegetarian eller har allergier måste du ange det på talongen samt kontakta Rickard Andersson på 0708-174601 eller tar upp det i bokningsmejlet.

Hoppas vi synes på årets ufo-kurs i Kisa 🙂

Annonser

2 comments

  1. Det låter jättetrevligt, men jag kommer inte kunna delta detta år heller, p.g.a. min beteendevetarutbildning på Örebro Universitet. Mvh Erik B.

Kommentarer inaktiverade.