Snart styrelsemöte i Ängelholm

Nu till helgen – den 15 februari klockan 14.00 – samlas UFO-Sveriges styrelse på Hotel Lilton i Ängelholm. Det finns en diger dagordning som vi ska beta av punkt efter punkt. Bland annat kommer styrelsemötet diskutera planerna inför årets riksstämma i Östersund och arbetet med den nya hemsidan.

För mig blir det första gången på plats i Ängelholm. Det har blivit som en tradition för UFO-Sveriges styrelse att samlas där en helg efter årets nya start. Det är ett tillfälle att inte bara hålla ett möte och slå fast riktlinjer och beslut utan även en välbehövlig tid för att mer umgås och prata samt äta och dricka gott. Vid sådana tillfällen föds ideér och visioner och jag hoppas att mycket av samtalet nu på lördag ger utdelningar i kommande projekt och aktiviteter för UFO-Sverige.

Jag ska även passa på att besöka ufo-monumentet som utmärker Gösta Karlssons närkontakt när jag är i Ängelholm. Minnesmärket, som ligger i stadens utkant ut mot havet och stranden till, är ett av få minnesmärken i världen som rests specifikt för att märka ut platsen för en ufoobservation. I Göstas fall skedde närkontakten med ett egendomligt föremål och dess besättning den 18 maj 1946. Om Gösta Karlssons observation finns mycket att läsa.

Annonser