Ny artikel till UFO-Aktuellt

Har idag satt punkt för en artikel till nästkommande UFO-Aktuellt, nr 1 2012. Vi får se om den överlever redigeringsprocessen relativt intakt. Artikeln handlar om ett ufofall från utanför Oskarshamn som jag tillsammans med fältundersökaren Håkan Fenander undersökt. Bilden ovan visar lite av det material vi skramlat ihop.

Håkan gjorde ett besök hos observatören och hans sambo i februari i år och tillsammans åkte de ut till observationsplatsen. Det var dock inte snö då den där sena oktoberkvällen 2010 när observatören P. såg något egendomligt på himlen, men träden torde vara desamma. Det som är extra speciellt med denna observation är att P. hann ta en bild på det egendomliga med sin mobiltelefon. Ska inte avslöja än vad bilden föreställer men kan säga så mycket att det är en del av ett ännu oidentifierat flygande objekt. Läs hela historien och se bilden i nästa UFO-Aktuellt.

Nytt för bloggen denna gång är att detta inlägg skrivs på ett splitternytt internetabonnemang – som även fungerar ute i buschen!  Det torde borga för att min analys över George Adamskis kontakt med Venusianen Orthon snart går att läsa här.

Annonser

2 comments

  1. I njutångers!! Klockan 5 ser jag en rund farkost fara över mitt huvud det gick väldigt snabbt efter sen stannade farkosten jag började springa farkosten förföljde mig efter 100 meter stannade farkosten sen försvann det snabbt. Mvh Tom eneroth!! Kan ni säga vad det jag såg??

  2. Hej Tom! Visst kan jag och UFO-Sverige hjälpa dig med att ta reda på vad du såg. Skicka gärna en detaljerad redogörelse över hela förloppet till min mejl: elfdalen@yahoo.se, så tar vi det därifrån.
    Mvh Anders B

Kommentarer inaktiverade.