Julhälsning

Passar på att önska eder alla som besöker denna blogg en riktigt god jul. Snart stundar även ett nytt år och säkerligen en hel radda nya fantastiska ufoupplevelser världen över. Då kan det så va dags att putsa spåkulan och blicka lite framåt. Kan 2011 bli det år då vi närmar oss svaren på ufogåtan? I nuläget är det inte mycket som tyder på det. Kanske kan den utlovade wikiläckan bli ett litet genombrott i frågan men det är väl för mycket att önska? Vi får helt enkelt se om kulan förblir grumlig eller inte. Själv jobbar jag oförtröttligt vidare och tror på ljusare tider.

Jag vet så här i jultider att det är många som gillar hårda paket – mig inkluderat!  – och som inslagen julklapp slår en bok aldrig fel. Här nedan följer ett förslag på önskelista för ufolitteratur att läsa och begrunda under nästa år:

För den färska ufologen:

Typ, alla böcker Clas Svahn har skrivit. Informativa, sakliga, intressanta och heltäckande böcker med mycket innehåll och detaljer man själv stöter på när man aktivt undersöker ufofall.

En prenumeration på UFO-Raden. Här publiceras alla ufo-rapporter som kommer in till UFO-SVERIGES rapportcentral och här kan du se om det hänt något i din närhet.

För den kritiske ufologen:

En prenumeration på UFO-Aktuellt. Tidskriften innehåller rikt ufomaterial från Sverige och världen. En tidning som klarar av att vara ett kritiskt granskande öga men som samtidigt ändå är ett vidöppet fönster mot den okända verklighet vi människor och vår vetenskap bara börjat snuddat vid.

För den historiska ufologen:

Boken En Resa i Tiden av Håkan Blomkvist. Följ historiken bakom riksorganisationen UFO-SVERIGE och se hur det var när föreningen tog sina första stapplade steg för 40 år sedan. 

För den redan övertygade ufologen:

Boken Does it Rain in Other Dimensions av Mike Oram. Bara titeln på boken: ”Regnar det i andra dimensioner?”, fick mig att införskaffa den. En recension kommer på min blogg nästa år men jag kan redan nu säga att det var en fascinerande läsning jag fick under paraplyt.

För den reseintresserade ufologen:

Varför inte göra ett besök AFU i Norrköping någon gång under året? Arkivet för UFO-Forskning är Sveriges motsvarighet till Arkiv X och ett av världens största och förnämsta arkiv för ufomaterial. Där om någonstans kan man leta bland tusentals uforapporter och finna ledtrådar och svar på vad det är som gäckande härjar omkring mellan Jordens mark och himmel.

För hela den ufointresserade familjen:

Ett medlemskap i UFO-SVERIGE för hela familjen. Bland annat ingår en prenumeration på tidningen UFO-Aktuellt.

Trevlig läsning!

Annonser

One comment

Kommentarer inaktiverade.